Technoklubben 2.35:1 återuppstår för en kväll

2015 stängde Berns ner den mycket uppskattade källarklubben 2.35:1 som under ett antal år bjöd på house och techno från såväl internationella storheter och lokala plattvändare. Om ett par veckor, den 28 oktober 2023, återuppstår klubben för en kväll - men på Slakthuset. Bakom denna "reunion" står Payman Dehdezi och Martin Kling som bossade över 2.35:1 när det begav sig.

– Martin och jag har pratat om det en längre tid och vi tycker det är dags för en återträff. Det känns superbra och folk verkar väldigt peppade, säger Payman Dehdezi och fortsätter att berätta om den kommande kvällen:

– Det blir resident dj:s och massor av vänliga ansikten utspridda på tre dansgolv, som det var på Berns en gång i tiden med Terrassen, Asiatiska och 2.35:1.

På stora golvet spelar Parallax Deep, Carli & Måns Glaeser, Nima Khak, Jesper Dahlbäck och Joel Mull. På golv två hittar vi Johan Netz, Ingmari Pagenkemper, Johannes Forsberg och Wilhem Gunnarsson. På det tredje golvet återfinns DJ Crona och B Line.

Hur mycket "2.35:1-känsla" är att vänta, och hur skapas denna?
– Människor är vad som skapar en bra klubb, säger Payman Dehdezi.

Varför kör ni inte reunion-festen på Neu, i Berns källare?
– Vi tycker att Slakthuset känns som en bra plats för en återträff denna gång.

Kan man förvänta sig mer 2.35:1 framåt? Typ som koncept eller så?
– Det är inte omöjligt, säger Payman Dehdezi.

All information och biljetter hittar ni i Facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar