House-musiken återvänder till klassisk källare på Söder – Void-ljud, magi och gemenskap

Nu på fredag, den 1 december, blir det åter dans till house och techno nere i Söder-källaren på Hornsgatan 66. Numera kallas klubbkällaren MYST men många minns den säkert som Marie Laveau.

Klubbkvällen går under namnet Equalizing Beats och är en fest i regi av Mystical Muse Event och FF Music Event, som mellan 22-03 bjuder in gästerna för att bli omfamnade av "musikens magi och känslan av gemenskap".

– Klubbens källarmiljö ger en intim och förtätad atmosfär, vilket känns som en perfekt kuliss för att förmedla en magisk kväll, meddelar arrangörerna.

För musiken denna kväll står JStaaf, Mezquida, Surfface och Coralie Llie.

Mystical Muse Productions är en ny spelare på klubbfronten med målet att skapa "oförglömliga evenemang där elektronisk musik blir en plattform för samhörighet och kreativitet". Du kan följa deras resa på Instagram eller Facebook.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar