Klubbpremiär på det gamla värmeverket i Bredäng – "a truly special venue"

Nu på lördag, den 4 november, är det premiär för klubben Underverket som huserar på Värmeverket i Bredäng. Värmeverket är som namnet antyder ett gammalt värmeverk men som nu fungerar som ett ideellt kreativt nav dedikerat till samarbeten mellan kreatörer och artister.

I ett pressmeddelande från arrangörerna beskrivs kvällen som en "unforgettable evening, packed with music, art installations, performances, food and drink, set in a truly special venue. The vision for Underverket is to be a cultural epicenter where local communities thrive and evolve through inclusive and sustainable exchange of ideas".

Det kommer att bjudas på två dansgolv där det ena hostas av Hypnotic Woods där Deniro, Jessie Granqvist, Y+M och Malin Edvardsen levererar klubbmusik. Bakom det andra golvet står Ladieslove och Safi Club med en dj-lineup bestående av Ehua, Namarijana, Miss CC, Nápoles, Zeze och Tusabe.

Dessutom blir det dansframträdanden, konst-installationer, lasershow och visuals. Festen pågår mellan 21-03.

Mer information och biljetter hittar du via Facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar

Hej! I am a singlemum from berlin, living near stockholm since a year. i was a long period visiting berghain and other clubs in berlin at daytime as its not longer really possible to stay out so long as a mum. but i had also friends not being parents being truly intersted at going out daytime cause the club is dark and you can only drink a prosecco and have the same good results at raving by only great music bringing you to hight feelings also without d××××...and not so... Visa hela »

Kommentera