Studio Barnhus fixar intim och gratis källarfest

Fredagen 24 november så fixar gänget på Studio Barnhus fest på klassiska Tranan bar vid Odenplan. Det handlar om en releasefest för Joshua Idehens EP Stretch for the Stars som släpps samma datum. Under festen, som pågår från 17 till 01, kommer det att bjudas på "live performance, Studio Barnhus DJ trio and vinyl copies fresh out the pressing plant".

Kolla in Facebook-evenemanget för mer information.

PS! Dagen efter, den 25 november, kommer disco-profilen Eric Duncan från New York på besök till Tranan. Support av Rollerboys.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar