De storsatsar på technobruncher och dagsfester – "feta dj-bokningar" utlovas

I början av nästa år, lördagen den 6 januari, är det premiär för den nya satsningen BrunchKlubben som satsar på technobruncher med efterföljande dagsfest. Evenemanget kommer sedan att återkomma en gång i månaden fram till och med april.

BrunchKlubben kommer att husera på restaurangen och eventlokalen MESS som ligger på Smålandsgatan 26 i centrala Stockholm. Bakom idén och konceptet hittar vi Mästerkocksvinnaren Klara Lind, krogsajten Sthlmfoods Rebecca Brage-Gumpert samt Jimmie X Hall på MESS.

– Mina två passioner i livet är mat och techno. Jag har alltid lyssnat på elektronisk
musik, främst techno. Att få slå ihop techno med maten jag lagar är en dröm i sig.
Att dessutom leverera en dagsfest som är det roligaste jag vet känns fantastiskt.
Jag har lagt ner mycket tanke och omsorg i att välja ut specifika dj:s till varje
tillfälle för att skapa en optimal upplevelse tillsammans med maten, säger Klara
Lind i ett pressmeddelande.

Evenemangen inleds med sittande brunch för 100 gäster till tonerna av en warmup-dj. Klockan 14.30 kliver en ny dj på och insläppet öppnar för de som vill besöka dagsfesten men skippa brunchen. Arrangörerna utlovar "feta dj-bokningar", och på premiären spelar Özgur Can och Olge. Festen pågår sedan fram till klockan 19.

– Jag älskar att gå på klubbar som är på dagen. Man får hela den härliga upplevelsen och kan vara hemma tidigt. Finns det dessutom bra mat och dryck är upplevelsen komplett, säger Rebecca Brage-Gumpert i pressmeddelandet.

Bruncherna görs på temat väderstreck och först ut är Söder med inslag från Spanien, Italien och Baskien. Klara Lind står för menyn och kommer att ta in gästspelande kockar till några av bruncherna. Den första menyn kommer att bjuda på rätter som grillad secreto iberico med salsa, bikinitoast, karamelliserad ost och mycket annat.

För bordsbokning och biljetter till eftersläppet, kolla in denna länk.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar