Ikoniska etiketten Cocoon gör nedslag i Stockholm – "an unforgettable night of music and celebration"

Den tyska ikoniska techno-etiketten Cocoon, grundad av ingen mindre än Sven Väth, kommer till Stockholm och Hamburger Börs för en fest den 26 januari nästa år. Kvällen anordnas i samarbete med lokala festfixarna på THE AIZ PROJECT, och under kvällen firas det faktum att Cocoon fyller 25 år.

Spelar denna kväll gör Joris Voorn, Gregor Tresher, Ida Engberg och Valerio Sinatra.

Festen pågår mellan 21.30 och 03.00, och arrangören flaggar för "an unforgettable night of music and celebration" med "pulsating beats, energetic vibes, and unparalleled musical experiences".

Här hittar du Facebook-evenemanget. Biljetter skaffas via denna länk.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar