Solidaritets-trio öppnar Jacqueline’s Dining Club – "jävligt bra fest"

I slutet av 2019 bommade nattklubben Solidaritet vid Stureplan igen. Nu återkommer "Solli-trion" Eddy Cabrera, Mikael Vestlund och Martin Törnros till krog- och klubbscenen med nysatsningen Jacqueline’s Dining Club på Malmskillnadsgatan i centrala Stockholm. Premiären äger rum den 29 december, och sedan blir det fest varje fredag och lördag med stängning klockan 02.

– Det är en ny, kanske mer sofistikerad klubb som vi skapat den här gången, men vi tror att våra gamla Solli-gäster, och många med dem, kommer att älska det, säger Eddy Cabrera, som precis som på Solidaritet ansvarar för musiken.

Jacqueline’s Dining Club beskrivs av trion som en plats där mat, dryck och fest smälter samman och kan bli till en helkväll. Redan idag är Jacqueline’s ett brasserie som serverar luncher, bruncher och middagar alla dagar i veckan, och baren är en populär after work-destination. Men nu adderas alltså klubb och dansgolv till utbudet.

– Vi är extremt taggade på göra verklighet av något som vi pratat om i så många år. Det här blir ett ställe för alla som älskar musik, mat, dryck och en jävligt bra fest, säger Eddy Cabrera.

Han fortsätter att berätta mer om dj- och musikinriktningen.

– Vi kommer att spinna vidare med samma musikinriktning som vi hade på Solidariet. Vi gjorde ju några legendariska bokningar, till exempel när jag tog in Sebbe, Steve och Axel för minnesvärd fest. Vi har några ess i rockärmen och större bokningar längre fram, och även gäst-dj:s till och från. Jag kommer att vara resident, säger Eddy.

Håll koll på Jacqueline’s Dining Club genom att följa Eddy Cabrera på Instagram. Spana även in Jacqueline’s på Instagram och Facebook.

Bild av Robin Iborn.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar

Spännande

Kommentera