Kolla in: Beach party och barfotadans i sanden till techno och trance – mitt i vintern

Går det att ha ett beach party med dans till techno och trance mitt i vintern? Tydligen, för lördagen 10 februari fixar arrangörerna på Techtribe en inomhus-strandfest och utlovar två dansgolv i sanden, massivt ljud och 25 grader i luften. Musikmässigt blir det fokus på "melodic, progressive, techno och trance".

Festen drar igång redan klockan 15, och bakom skivspelarna hittar vi Drakenberg, Özgür Can, Mama Gaia, Ty'sTyle, Gestalt, Fredrik Grass, Minfalk och Timpa. Fler namn tillkommer.

Platsen är än så länge hemlig men ligger 20 minuter från t-centralen om du färdas kollektivt, eller 15 minuter med bil.

För mer information, spana in Facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar