Trädgården presenterar YARD – ersätter Daytime Sessions

Sommaren 2023 blev den sista för Trädgårdens hyllade dagsfest-koncept Daytime Sessions. Nu lanserar man istället nya dagsfester, med två dansgolv, under namnet YARD med premiär den 11 maj 2024. YARD-festerna kommer att pågå mellan 16-22 och ha ett fokus på utvalda back to back-spelningar med inbjudna gäster, samt på att lyfta lokala plattvändare.

B2B-spelningarna sker på huvudscenen, och på det andra dansgolvet kommer en lokal resident dj att presentera en internationell stad, och en dj från den staden. Efter varje fest-tillfälle anordnas även en "hemlig" båtfest.

Spana in Trädgården på Resident Advisor för lite mer info.

Följande YARD-datum och namn är klara:

11 MAJ 2024
Jane Fitz b2b Marco Shuttle (6-hour set)
Baby Steps presents Barcelona

1 JUNI 2024
Craig Richards b2b Sonja Moonear (6-hour set)
L’Roys Harmoni Hus presents London

13 JULI 2024
Avalon Emerson b2b Anunaku (6-hour set)
Urgent Audio Presents Ghent

27 JULI 2024
Conducta b2b Todd Edwards (6-hour set)
Lien presents Kiev

31 AUGUSTI 2024
Peach b2b Shanti Celeste (6-hour set)
Jessie Granqvist presents Lucca

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar