Heta bokningar: Seth Troxler, Marco Carola och Dennis Ferrer till Café Opera

Det händer grejer på anrika Café Opera. I fredags gästades klubben av Morten som en del i event-serien Café Opera Invites. Nu har man även presenteras tre kommande dj-besök i samma serie. Den 28 mars kommer Dennis Ferrer på besök, och den 5 april intar Seth Troxler dj-båset. Den 13 april är det dags för Marco Carola att göra nedslag i Stockholm.

För mer information, biljetter och eventuella framtida bokningar, spana in Café Operas hemsida. Här hittar du deras Instagram-konto.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar