Monday Bar presenterar nytt klubbkoncept – "en dröm har gått i uppfyllelse"

Monday Bar är en arrangör som starkt bidragit till huvudstadens klubbliv sedan 1992. Mest kända är de kanske för sina klubbkryssningar som de gjort sedan 2002, men de gör även fester på landbacken. Nu lanserar de, tillsammans med Techtribe, ett nytt klubbkoncept under namnet Electric Café.

Så här beskriver de själva konceptet i premiäreventet:

"En dröm har gått i uppfyllelse. I flera år har vi sökt efter den perfekta lokalen; top notch, centralt i innerstan med stora dansgolv. Nu har vi äntligen hittat det i nyrenoverade BIBLIOTEKET LIVE på Medborgarplatsen här i Stockholm. Top notch innebär också extra produktion Monday Bar-style ljud och ljus som vi är vana vid på kryssningarna. Projektet vi har sparat till detta är ett återkommande klubbprojekt med musik vi själva verkligen älskar, dvs TECHNO, HOUSE, PSY, PROGRESSIVE TRANCE mm. Vi har döpt det till ELECTRIC CAFÉ efter klassiska Kraftwerk-albumet som inspiration".

På premiären den 5 juni spelar belgiska technoduon Joyhauser, men även svenska Ticon och Drakenberg. På det andra golvet är det fokus på residenter som Jace Headland, Johnny Boy, Fredrik Grass, Gestalt - samt gäst-dj Wilke.

För mer information, se facebook-evenemanget.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar