Här är klubbsommaren på Eden – "stans mysigaste dans" på Loftet och fem dagsfester

Nyligen öppnade nöjeshaket Eden Smedsudden vid Rålis upp sina portar för säsongen, och i år finns ett gediget klubbprogram att ta del av.

På övervåningen hittar vi Loftet, en intim klubblokal som tidigare bara varit öppet sporadiskt vintertid. Men nu, med start den 24 maj, kommer det bjudas in till fest och dans varje fredag och lördag. Så här beskrivs satsningen:

"Loftet är Edens klubb på övervåningen av villan. Här bjuds du in till vårt vardagsrum för stadens mysigaste dans. Fokus ligger på att ge DJs chans att spela från öppning till stängning. Medan mycket inom den elektroniska musiken nuförtiden verkar gå snabbare och snabber vill vi sänka tempot och ge DJs längre speltider för en möjlighet att verkligen kunna berätta sin story genom musik."

På premiären av Loftet, fredagen 24 maj, spelar Mount Liberation Unlimited. Den 25 maj spelar Bella Sarris.

Utöver detta arrangeras även fem dagsfester under namnet Zenit. I detta fall låter beskrivningen som följer:

"Zenit är Edens dagsfester där vi har bjudit in några av Sveriges mest rutinerade festfixare, var och en kommer att bjuda på sin egen sommarfest på Eden, alla olika men under samma flagga. Med allt från minifestivaler till skivbolag har vi försökt skapa den ultimata blandningen från house till disco och allt däremellan."

Premiären för Zenit sker den 8 juni med Rollerboys och Sound Metaphors. Lite mer om kommande Zenit-fester finns på flyern nedan.

Följ allt som händer på Eden via Facebook och/eller på Instagram.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar