Ny klubbsatsning med industriell atmosfär och ljud från Funktion-One – mitt på Östermalm

Den 25 maj är det premiär för den nya klubben Kontra som presenterar sig som ett "house and techno passion project where friends, friends of friends and enthusiasts come together...". Bakom det nya konceptet står etiketten Flabben Records.

Festen äger rum på A house på Östermalm, i en lokal som beskrivs som "multifunktionell med högt i tak och stor balkong" och med "industriell atmosfär". Kvällen till ära står ett system från Funktion-One för klubbljudet.

Spelar gör Atelier Antier, Big Mike, Boge, Dygna, Philly och Theo Richter.

Mer info och biljetter hittar du via denna länk. Och här finns Insta-kontot.

Tack för att du läser! Om du vill supporta min klubbrapportering (som drog igång 2015) så går det bra att swisha till 0704189437. Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar