Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dagens schema är Felix Herngrenskt hektiskt. Alltså minutplanering ända in i kaklet. Därför blir det svårt att hinna summera det gångna året som inte var ett år där fokus låg på min dj-karriär. Två nya aktiebolag sjösattes (med inriktning på allt annat än musik) och jag som snittade nästan 200 spelningar per år under mitten av 2000-talet får väl säga att jag tagit det ganska lugnt med musiken. Jag har ändå haft ett par riktiga kanongigs på bland annat Café Opera och Grodan Grev Ture och uppvärmning- och avslutningssetet åt Swanky Tunes minns jag med ett leende.

I brist på tid får intresseklubben nöja sig med förra årets nyårskrönika. Ett roligt år, som jag minns det. Du läser den HÄR och sedan talar vi inte mer om den saken. Gott nytt år!


Skriv en kommentar