Media/ intervjuer

; ; ; ;

20 december 2012 får jag en chock när jag slår upp Dagens Nyheter. På Stockholmsdelens etta ser jag en man jag känner mycket väl igen – mannen som fick mig att slå personbästa i 100 meter galopp längs Hornsgatan något år tidigare. I artikeln berättar reportern Viktor Barth-Kron bland annat om mannens problematiska bakgrund som hemlös mellan 1993 och 2010. 
"Som kratfullt byggd tvåmetersman med rejält skägg är det lätt att bli missförstådd, vare sig man går runt med kamera eller utan. Det har X många erfarenheter av.
– Vissa som inte känner mig frågar mina kompisar "vem fan är den där torpeden?". Andra frågar om jag är med i någon motorcykelklubb. "Nej", bruklar jag svara, "jag gillar balett, men jag hittar inga skor som passar. Skägget är däremot praktiskt, menar X, eftersom det blir omöjligt att se dubbelhakan.
– Bekanta som är hetsiga säger att jag har en lugnande effekt på folk. Det händer aldrig någon skit när jag är med. Sedan när jag går bort dödar de varandra. Jag tror det är för att jag själv är lugn, jag har aldrig fört något jävla liv."


;
;