Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Musikproduktion

I februari 2012 blev jag utvald av Coca-Cola till att medverka i den internationella OS-kampanjen Move To The Beat, där ett fåtal producenter från jordens alla hörn ombads att remixa Mark Ronsons Anywhere In The World. Jag slog band med geniet S69 och resultatet blev riktigt bra. I och med att Coca-Cola äger rättigheterna till låten så kommer remixen aldrig att släppas officiellt. Vilket är förbannat tråkigt. Däremot är jag beredd att ge bort den gratis till alla som är intresserade av att spela den ute. Är du sugen är du välkommen att mejla mig på nicklas@barakus.se så bjuder jag på den. En försenad julklapp från den lille mannen till den stora massan.
Jag har börjat samarbeta med Rasmus ”Raz” Lindvall i ett musikprojekt som bör stå klart inom kort. Att besöka hans studio i Solna är som att åka tidsmaskin till 90-talets Sverige. I fönstret står en prisstatyett från ZTV (oj vad jag saknar den kanalen), på väggarna hänger tidningsutklipp och skivomslag från glansdagarna med Leila K (singeln Got To Get sålde i över en miljon exemplar!) och när jag tar ett djupt andetag kan jag nästan känna lukten av Ulf Ekbergs cologne i rummet (Ace of Base huserade i studion under en tid).

Även om jag var en liten palt under Rasmus absoluta storhetstid så känner jag en oerhörd stolthet i att få jobba med honom. Jag menar, karln jockade final i DJ VM i Royal Albert Hall  för 20 år sedan och är ändå ödmjuk som få. Respekt.