Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!Tures-bekantingen DJ Ludwig Emretzon, 21, går på låda igen på påskafton efter några veckors frånvaro.


Hej, Ludwig. Du får en obegränsad budget av rika investerare att bygga en exklusiv nattklubb i Stockholms innerstad. Vad gör du?

– Tjena! Vad kul. Då skulle jag nog vilja ta inspiration från Saint Tropez. En nattklubb som Les Caves du Roy hade ju inte varit fel i Stockholm. Med en stilren inredning och lite mer intim känsla, speciellt med dekorationerna i taket och den stora discokulan.

Vilken är din drömspelning i världen?
– Min drömspelning är Ultra Music Festival i Miami och drömklubbspelning är Omnia i Las Vegas.

Ge oss berättelsen om den jobbigaste nattklubbsgästen du stött på hittills i din karriär.
– Den jobbigare jag har haft att göra med är faktiskt en svensk profil vars flickvän stod och vinglade med ett glas champagne över dj-utrustningen. I jämna mellanrum tjatade hon om att "spela denna låt nu!". Efter många tillsägelser så kommer då pojkvännen fram och förklarar att vi står vart vi vill med våran dricka och tror då att han har vakterna på sin sida. Det slutar med att dem får ställa ifrån sig glasen och följa med vakterna ut.

Skriv en kommentar