Mitt samarbete med det Manchester-baserade skivbolaget Tasty Recordings har intensifierats de senaste månaderna. Idag har vi kontakt på daglig basis och efter You Got och You Got (Remixes) blir mitt nästa singelsläpp låten Enjoy Your Life som kommer att lanseras världen över 17 juni 2022 via just Tasty Recordings.

Jag fick idéen till låten när jag spelade den nigerianske artisten Oby Onyiahs original från 1981 under ett av mina dj-set. Jag började leta efter bra remixer att spela ute på krogen men fann inget.
Jag ringde Martin Larsson alias Sticky Decks i Uppsala och vi har sedan dess lagt ner mellan 50 eller 60 timmar på en remake.

Vi har inte samplat ett enda ljud utan gjort vår egen version från grunden.
Live-gitarr har spelats in i Sundsvall. Accapellan köptes in av den amerikanske soulsångaren Yona Marie från Washington DC. Resultatet blev fantastiskt bra.
Låten kommer att slutmixas och mastras 29 mars av Charlie Cavonius.

Efter sommaren tillkommer det en eller flera remixer på låten. Nu Disco-jätten Discotrons version är det beslut på. Förhandlingar pågår om ytterligare remixer av artister av högsta klass.

Företaget New Take arbetar just i detta nu med manus till en musikvideo till låten. Stockholmsprofilen Peder Fogstrand kommer att medverka liksom komikern Erik Berglund.

P3 Din Gata kommer få exklusiv förhandsrätt och kommer att spela låten en vecka innan release.

10 procent av den vinst vi gör på Enjoy Your Life kommer vi att skänka till Tim Bergling Foundation.


För frågor och press kring låtsläppet hänvisar vi till mejladressen [email protected] eller 073 727 29 81

Mer om Jungstedt

Instagram: @jungstedtmusic
Facebook: @jungstedtmusic
Twitter: @jungstedtmusic
Spotify: Jungstedt

Skriv en kommentar