Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Träna gratis med Lululemon i Stockholm

Förra veckan slog Lululemon upp portarna till en ny butik här i Stockholm. Tack och bock för det säger jag och vi hade turen att få vara med på deras öppnings event som dagen till ära hhölls utomhus. För er som inte är bekanta med Lululemon så är det ett utav de främsta märkena när det kommer till yoga, men för mig som inte utövar yoga på vardaglig basis, är det ändå ett märke som jag använder flitigt i min träning. De gör nämligen de mest benböjsvänliga tightsen och är ett SOLKLART val för mig när det står benböj på schemat. De är alltså inte genomskinliga, men nog om det :)

Något som kanske har undgått många är att Lululemon butiker runt om i världen erbjuder gratis yoga klasser och håller i andra sociala event som brukar vara väldigt uppskattade. Här i Stockholm kommer det finnas möjlighet att börja sina söndagsmorgnar klockan 10:00 i deras butik på Smålandsgatan 20, precis intill Norrmalmstorg. Man kan anmäla sig till passen via deras facebook-sida, men det betyder inte att man är garanterad en plats, utan det är först till kvarn som gäller, så var i tid.

För mig som inte utövar yoga särskilt ofta så kan jag tycka att det är lite jobbigt att gå på yoga klasser för jag känner mig stel som ett kylskåp och ungefär lika smidig som en elefant, men dessa klasser är utformade för alla nivåer och är man helt ny på yoga så är det är ypperligt tillfälle att testa på. Är man en avancerad yogi så är det också ett utmärkt tillfälle att träffa andra yogisar :)

Vart: Smålandsgatan 20, Stockholm
När: 10:00 varje söndag
Kostnad: GRATIS
Platser: ca 40 st (först till kvarn)
Nivå: Alla
Utrustning: Det finns mattor, men vill man vara säker på att få en får man komma i tid. Annars kan man ta med egen.
Omklädningsrum: Ja
Duschmöjligheter: Nej
Andra faciliteter: Det finns ingen toalett tillgänglig i Lululemons butik.
Mer info: På deras Facebook-sida kan man läsa mer om vad som händer i butiken och om andra event de håller. https://www.facebook.com/lululemonstockholm/ 

Skriv en kommentar

Yaay! Älskar Lululemon, så himla mycket fina träningskläder. Underbart att det är gratis yogapass, det kan en stel tjej som jag behöva! =D <3

Isabella S.
· Svar till Honey Brave

Eller hur? Kanske vill du gå och yoga med mig? ;)

Ida B.

Härligt tips 🙌 Det åker upp på helgschemat!

Du får ta med mig på detta nån gång đŸ‘â€ïž

Linn W.

Gud va härligt, blir sugen!

Kommentera