Restauranger

DRÖMHELG

Okej, hej drömhöst! Jag kan inte låta bli att säga som alla andra just nu, HUR NAJS ÄR VÄDRET?! Solen, den blå himlen, alla färger, värmen... den här helgen har ju varit helt underbar. Jag tänker berätta om den, så kan ni köra en rejäl copycat på den nästa helg;)

Jag tog en skön sovmorgon i lördags och flyttade sedan ner från sovrummet till soffan med täcket och hela köret, bryggde kaffe och satt nergosad framför nyhetsmorgon och bläddrade på pintrest (är i en sån helgalen "göra-om-hemma-period" just nu) Sedan svirade jag om till träninskläder och tog en lång promenad runt Lötsjön med Hanna. Vi stannade till och köpte kaffe och promenerade i över en timma och bara pratade om allt möjligt.

Senare på eftermiddagen kom Hanna över till mig och vi hade, vad killar kanske skulle benämna som den ultimata tjej-kvällen. Vi råddade upp hela köksbordet med smink, speglar, bubbel och i bakgrunden hade vi på någon skön "girls-night-out-playlist". Det var så länge sedan jag verkligen gjorde mig iordning och hade en planerad outfit på mig haha... married life?! :-P

Vi levlade upp vår tjejkväll lite senare för att dra iväg på ett event hos MAC cosmetics som Angelica hade bjudit in oss till. Det var så fint styrt och så mysigt! Efter det gick vi ut och käkade på Yellow. Har ni varit där? Det är sjukt härlig och avslappnad restaurang som är helt inriktad på kyckling i alla dess former. De har även sötpotatispommes, vilket är ett krav för att jag ens ska besöka en restaurang haha :-P

Söndagen inleddes också med en skön sovmorgon och frukost i sängen. Bästa starten! Sen mötte jag upp Angelica för att köra ett sjukt svettigt pass på Fightbox. Jag föredrar i vanliga fall styrketräning framför det mesta, men ibland känner jag sånt sjukt behov av att bara svettas ut ordentligt och det fick jag verkigen göra igår. Har ni inte kört ett pass där tidigare så MÅSTE ni gå. Efteråt tog vi en promenad på söder och åt lite lunch. Kvällen spenderades med familjen och middag och avslutades med en film.

Så, det där var min perfekta helg. Hur har er helg varit? Njutit av solen och värmen?<3

;
Höstpepp och träningstips!

Hellooo! Ja, det här gick ju inte som planerat med bloggandet den här gången heller haha, herregud... men jag har haft ett par deppiga veckor det senaste. Efter bröllopet hade vi en fantastisk resa där vi verkligen tog vara på dagarna och levjde lajf så att säga... men när vi kom hem fick vi lite dåliga nyheter som har präglat mitt humör och min inställning till det mesta. Jag har verkligen fått kämpa med att försöka vara glad, gå till jobbet och allt som har med träning och kost att göra fick jag lägga på hyllan ett tag. Men sånt är livet och när något känns som allra jobbigst är det helt underbart när man har så fina vänner och familj som stöttar i alla lägen. Ni är BÄST!

Nog om det... nu har jag arbetat mig igenom det här och är på andra sidan! Livet känns fantastiskt och jag är mer än redo för vad resten av det här året har att erbjuda! Jag är galet pepp på träningen (har börjat med ett nytt upplägg nu), härliga restaurangbesök (inget är ju mysigare än att gå ut och äta på hösten), tända ljus och allt annat klyschigt som hör hösten till hehe :-P

Jag ska se till att tipsa er om massa roliga träningsformer också här i bloggen, för det är ni sjukt sugna på va?! hehe TIPSA gärna om det är någon studio eller träningsform som ni vill att jag testar och skriver om.. jag behöver lite inspo jag med :D

Bilder från när jag och babe Angie brunchade på Greasy spoon förra veckan <3 Lånade bilder från hennes blogg också hehe..

;
Aloha Mahalo, Stockholm

För ca 3 år sedan var jag och min sambo på livets resa, Hawaii! Den resan hamnar definitivt på topp 3 av alla resor vi gjort tillsammans. Allt var så där löjligt perfekt ni vet? Vart vi än kom möttes vi av leende hula-hula dansare, kritvita paradisstränder och brunbrända beach bums med en surfbräda under armen. Kan ni föreställa er något mer ikoniskt? 

Kulinariskt sett var det helt jävla magsikt! Dra-mig-baklänges-bra var det. De har kommit så långt med sitt miljötänk och den vegetariska kulturen är ganska etablerad om man jämför med många andra delar av USA. (Man kan inte ens tro att man är i USA. På Maui, där vi spenderade mest tid, finns det inte ens plastpåsar och nedskräpning är ett brott du tvingas betala 500 dollar för. Borde det inte vara så överallt?!) Okej, lång parentes hehe.. men när vi var där hade inte den här veganska-acai-smoothie-bowls-trenden riktigt slagit så hårt här i Sverige och jag kommer så väl ihåg när jag gjorde min allra första pokébowl hemma som en liten teaser åt min sambo innan vi skulle åka. Det var en sensation! Då kunde man inte få tag i det någonstans här (vad jag vet).. alla dessa underbara små ställen har poppat upp de senaste åren och vilken hit va?!

Jag åt acaibowl varje dag till frukost med färskt kokosvatten till, en pokébowl till lunch, en ananas-smoothie till mellis och ”the daily catch” till middag. Ja, ni hör ju hur bra det låter? Drömmer mig tillbaka var och varannan dag. Nu ska inte detta inlägget handla om vår Hawaii resa, utan om ett ställe som gör mig påmind om hur hemskt gärna jag vill tillbaka dit, Mahalo. Har ni varit där?

Det ligger ett på Söder och ett nyöppnat i Vasastan. Cafét på Söder är betydligt mysigare om ni frågar mig. Det är alltid mycket folk och den veganska menyn är väldigt poppis. Här hittar du en salig blandning av smaker och deras acaibowls är så galet goda! Jag upplever dock att de var bättre förr… varför är det alltid så? När ett ställe blir sjukt poppis och välbesökt så blir det ofta sämre, men ändå vallfärdas folk dit? Jag diggar ändå deras smoothies, juicer och de har så himla goda sallader. Perfekt ställe att gå på en after workout med en kompis. Jag beställer gärna en Acai loco, Knivsöder eller Go bananas.

Adress: Hornsgatan 61, Söder el. Odengatan 26

;
;