Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
TILLBAKA!

Hej! Ja... alltså hur ska jag ens börja ett sånt här inlägg såhär två månader senare? Det var svårare att börja blogga än vad jag kommer ihåg haha. Blir så fantastisk imponerad av alla er som finner saker att skriva om varje dag. Det kräver sån fruktansvärd kreativitet och dedikation. Jag har alltid älskat att skriva och jag tror mina föräldrar kan skriva under på att de nästan fick slita mig från datorn (eller ah, på 90-talet var det mer papper och penna som gällde) för att få mig och sluta. Jag skrev allt ifrån låttexter till långa noveller. Dagens samhälle har tyvärr tappat lite av det skriftliga och den mesta kommnuikationen förmedlas genom bild idag. Visst, en bild kan säga mer än tusen ord... men den kan också förvränga. Bilder idag kan lätt manipuleras, förskönas, få oss att tycka mindre om oss själva för att någon annan verkar leva ett mer aktivt, glamouröst eller härligare liv än vad de faktiskt gör. Text å andra sidan är svårt att manipulera... det kommer från hjärtat och det ligger en tanke bakom. Därför gillar jag det bättre. Eller kanske inte bättre, men en fin mix däremellan kanske? Bilder är lättare såklart, därför har jag nog varit lite frånvarande den här sommaren. Sen har jag en ganska gedigen ursäkt till varför det ekat tomt här... jag har gift mig :)

Vi har planerat hela bröllopet själva med stor hjälp av våra fantastiska vänner och familj. Utan er hade det inte gått. Den 18/8 smällde det och vi kunde inte ha önskat oss en bättre dag. Två dagar efter packade vi bilen och drog söderut. Vi har nu biilat genom Europa, mestadels matmeckat Italien, i ca 2 veckor och det är hur underbart som helst. Uppkopplingen är inte den bästa så jag har försökt ladda upp lite bilder åt er, men det går sådär. Vad skulle ni tycka om en bildbomb när jag får tillfälle? :)

Jag har även lovat att berätta lite om vad ni kommer att få läsa om i bloggen nu under hösten och tips på härliga tränings-hangouts i Stockholm. Det kommer i ett senare linlägg så missa inte det <3

Skriv en kommentar

Agnes L.

Välkommen tillbaka och grattis till giftermålet. :-)

Ida B.

Välkommen tillbaka! 🙌
Bröllopet ser magiskt ut. Ser verkligen fram emot en bildbomb från er honeymoon 😃

JA TACK till bildbomb! =)

Kommentera