Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
DRÖMHELG

Okej, hej drömhöst! Jag kan inte låta bli att säga som alla andra just nu, HUR NAJS ÄR VÄDRET?! Solen, den blå himlen, alla färger, värmen... den här helgen har ju varit helt underbar. Jag tänker berätta om den, så kan ni köra en rejäl copycat på den nästa helg;)

Jag tog en skön sovmorgon i lördags och flyttade sedan ner från sovrummet till soffan med täcket och hela köret, bryggde kaffe och satt nergosad framför nyhetsmorgon och bläddrade på pintrest (är i en sån helgalen "göra-om-hemma-period" just nu) Sedan svirade jag om till träninskläder och tog en lång promenad runt Lötsjön med Hanna. Vi stannade till och köpte kaffe och promenerade i över en timma och bara pratade om allt möjligt.

Senare på eftermiddagen kom Hanna över till mig och vi hade, vad killar kanske skulle benämna som den ultimata tjej-kvällen. Vi råddade upp hela köksbordet med smink, speglar, bubbel och i bakgrunden hade vi på någon skön "girls-night-out-playlist". Det var så länge sedan jag verkligen gjorde mig iordning och hade en planerad outfit på mig haha... married life?! :-P

Vi levlade upp vår tjejkväll lite senare för att dra iväg på ett event hos MAC cosmetics som Angelica hade bjudit in oss till. Det var så fint styrt och så mysigt! Efter det gick vi ut och käkade på Yellow. Har ni varit där? Det är sjukt härlig och avslappnad restaurang som är helt inriktad på kyckling i alla dess former. De har även sötpotatispommes, vilket är ett krav för att jag ens ska besöka en restaurang haha :-P

Söndagen inleddes också med en skön sovmorgon och frukost i sängen. Bästa starten! Sen mötte jag upp Angelica för att köra ett sjukt svettigt pass på Fightbox. Jag föredrar i vanliga fall styrketräning framför det mesta, men ibland känner jag sånt sjukt behov av att bara svettas ut ordentligt och det fick jag verkigen göra igår. Har ni inte kört ett pass där tidigare så MÅSTE ni gå. Efteråt tog vi en promenad på söder och åt lite lunch. Kvällen spenderades med familjen och middag och avslutades med en film.

Så, det där var min perfekta helg. Hur har er helg varit? Njutit av solen och värmen?<3

Skriv en kommentar

Agnes L.

Låter helt underbart!
Jag älskar också hösten men vill ha lite mer kyla så luften blir frisk!

Kommentera