Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Höstpepp och träningstips!

Hellooo! Ja, det här gick ju inte som planerat med bloggandet den här gången heller haha, herregud... men jag har haft ett par deppiga veckor det senaste. Efter bröllopet hade vi en fantastisk resa där vi verkligen tog vara på dagarna och levjde lajf så att säga... men när vi kom hem fick vi lite dåliga nyheter som har präglat mitt humör och min inställning till det mesta. Jag har verkligen fått kämpa med att försöka vara glad, gå till jobbet och allt som har med träning och kost att göra fick jag lägga på hyllan ett tag. Men sånt är livet och när något känns som allra jobbigst är det helt underbart när man har så fina vänner och familj som stöttar i alla lägen. Ni är BÄST!

Nog om det... nu har jag arbetat mig igenom det här och är på andra sidan! Livet känns fantastiskt och jag är mer än redo för vad resten av det här året har att erbjuda! Jag är galet pepp på träningen (har börjat med ett nytt upplägg nu), härliga restaurangbesök (inget är ju mysigare än att gå ut och äta på hösten), tända ljus och allt annat klyschigt som hör hösten till hehe :-P

Jag ska se till att tipsa er om massa roliga träningsformer också här i bloggen, för det är ni sjukt sugna på va?! hehe TIPSA gärna om det är någon studio eller träningsform som ni vill att jag testar och skriver om.. jag behöver lite inspo jag med :D

Bilder från när jag och babe Angie brunchade på Greasy spoon förra veckan <3 Lånade bilder från hennes blogg också hehe..

Skriv en kommentar

Pole fitness. Det är roligt och väldigt styrkekrävande. Jag skulle vilja ha tips på en bra studio i Stockholm :)

Ida B.

Härligt att du är på andra sidan, tänk vad stark man blir av tuffa perioder! Ser fram emot träningsmotivation! Den behövs verkligen 🙈

Agnes L.

Välkommen tillbaka. Fy för deppiga perioder men fint att höra att du har bra stöd.
Heja hösten!

Kommentera