Där Sveriges första apotek en gång öppnade på 1500-talet, på Stortorget i Gamla stan, hittar du idag den prisbelönta cocktailbaren Pharmarium. Här har den gamla läkarkonsten gett inspiration till barens fascination för mixologi och fantasifulla drinkblandningar. Till drinkarna serveras även passande småplock att kombinera med.

Vi bjöd in Thatsup Ambassadörer, profiler och nära och kära till en kväll i drinkarnas värld.

Nu var det dags för dagen höjdpunkt - Cocktailskola!
Alla som ville (och ja, alla ville) fick gå in bakom baren och komponera och skaka sin helt egna drink, allt detta i coachning av Simon.

Är du intresserad av att bli Ambassadör?

Här på Thatsup har vi något som kallas Thatsup Ambassadörer. Dessa är utvalda medlemmar som recenserar på Thatsup. Genom sina pålitliga recensioner, bilder och listor förstärker de vår sajt och hjälper andra medlemmar och läsare att hitta stans guldkorn! ☀️
Förutom att du får delta på exklusiva-Thatsup event där vad som helst kan hända får du även möjlighet att träffa andra som delar samma passion och intressen som dig, både recensenter och spännande företag!
I vår kommer vi ha en ny ambassadörs uttagning, så om du eller någon du känner är intresserade, tveka inte på att söka HÄR! 💙

Skriv en kommentar

Anna L.

Vilken härligt miljö😍
Älskar dessa ställen! Drinkar🍹 och fina miljöer som detta är ett vinnande kombo❤️

These S.
· Svar till Anna L.

Visst! Svårslagen kombo ;)

Kommentera