Unity Jazz

3,5
2 betyg
$$
Restaurang
Bar
Unity Jazz
3,5
2 betyg

På jazz- och vinbaren Unity Jazz, som ligger en trappa upp från Kyrkogatan, spisar du jazz och kulinariska rätter i ombonad miljö. Här bjuder man på livespelningar och jam sessions i en kreativ inramning med högt i tak.

Den tidigare kringflyttande jazzklubben har hittat hem på Kyrkogatan 13. De beskriver sig själva som Göteborgs enda jazzbar och har blivit ett vattenhål för både jazzkatter och gourmander – hit kan man komma för avslappnat häng oavsett om man är jazzfrälst, bara vill äta middag eller dricka ett spännande vin. Snacks och lite större rätter med både skaldjur, grönt och kött dominerar menyn som ständigt uppdateras. Signaturrätten ostfondue är däremot här för att stanna.

Här kan man umgås i händelsernas centrum där bandet spelar, eller i något av de anslutande rummen vid baren. I den hemtrevliga restaurangen hittar man foton av jazzlegender på väggarna, en stringhylla full med viner, fiskbensparkett, djupa fönsternischer och både höga och låga bord att avnjuta en middag eller ett glas vin vid.

Musikprogrammet på Unity Jazz är digert, och det är inte svårt att gissa vilken typ av musik som ofta ljuder från den vardagsrumslika restaurangen på Kyrkogatan. Här kan du få dig en dos jazz både på helgen och i veckorna, både mera traditionella konserter och jams där vad som helst kan hända. Närheten till systerkrogarna Champagnebaren inne på gården och cocktailbaren Bar Bruno gör det lätt att fortsätta kvällen. För en annorlunda lunchupplevelse kan man söka sig till Unity Jazz när de håller jazzlunch.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Unity Jazz Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
2

Recensioner av Unity Jazz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Definitionen av en "trevlig" fredagskväll. Att slinka in efter jobbet och ta lite plock, dela på smårätter och sedan vänta in kvällens liveband- trevligt! Vi bokade konserten, men känner i efterhand att det var onödigt då du kan sitta 2 mete...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
2

Representerar du Unity Jazz?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Unity Jazz?

På Unity Jazz serveras bland annat:

  • Fondue
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Unity Jazz?

Unity Jazz ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av stämning är det på Unity Jazz?

Vi skulle beskriva stämningen på Unity Jazz som mysig och lite lugnare.

Var ligger Unity Jazz?

Unity Jazz ligger på Kyrkogatan 13, 411 15, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.