Floating Saigon Restaurant

4,0
2 betyg
Vietnamesisk restaurang
Hemsida
Instagram
Floating Saigon
4,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Kliv ombord på Floating Saigon, den moderna vietnamesiska restaurangbåten som kittlar alla sinnen. På Göteborgs mest centrala båtplats, vallgraven vid Kungsportsplatsen, huserar restaurangen som satsar på genuin och förfinad mat från det vietnamesiska köket.

Floating Saigon är en familjedriven restaurang, belägen på en av Göteborgs mysigaste platser med utsikt över Gullbergsån, grönskande parker och den ståtliga Stora Teatern. Efter en helrenovering är båten ett självklart häng för varma sommarkvällar, med välkylda drycker och fläktande vindar. Restaurangen har tagit vara på den marina känslan och dukat upp vid fönstren med utsikt över vattnet, ackompanjerat av ljus träpanel på väggarna och vietnamesiska målningar i taket.

Ägarparet flyttade till Göteborg från Saigon i södra Vietnam för 35 år sedan och vill dela med sig av traditionella vietnamesiska smaker i unik båtmiljö. På Floating Saigon kan du avnjuta rätter som vietnamesiska vårrullar, pannkakor och nudlar. Hemligheten är kärlek till hantverket och råvarorna. Kolgrillen ger den autentiska streetfood-smaken, precis som om du stod på en liten vietnamesisk bakgata.

Välj ett gäng förrätter, varmrätter eller Saigon's singel, dubbel eller trippel där kockarna väljer ut sina favoriter. Du kan även avrunda middagen med en vietnamesisk efterrätt eller en drink. För den bobafrälsta finns det populära bubbelteet i många olika smaker.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Floating Saigon Användarbilder