Hållplats 103

5,0
1 betyg
Restaurang
Vinbar
Hemsida
Instagram
Hållplats 103
5,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

I Majorna ligger denna hemtrevliga restaurang och vinbar där man kan äta, dricka naturvin, spela spel, tävla i quiz, njuta av livemusik och umgås. Är man sugen på lunch eller middag så är allt utom osten på ostbrickan fritt från gluten, laktos och socker.

På Hållplats 103 i Majorna möts man av antika möbler, konst på väggarna och klassiska sällskapsspel på hyllorna. Här har man skapat en personlig miljö med hemma hos-känsla för den som vill äta eller ta ett glas vin. I utbudet hittar man bland annat naturviner och sydafrikanska viner att välja bland, men också öl och alkoholfria alternativ. Här kan man slå sig ner med ett glas vin och spela ett parti schack eller något annat spel om man känner för det.

Restaurangen har öppet för lunch och middag och serverar en meny med fokus på klassiska europeiska smaker. Allt som serveras på Hållplats 103 är gluten- och laktosfritt, bortsett från osten på ostbrickan. Mycket är också sockerfritt. För att värna om miljön använder man främst grönsaker i säsong och man använder även grönsaker ur B-sortimentet, det vill säga som inte har den rätta färgen och formen, för att minska på svinnet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hållplats 103 Användarbilder