Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilla London

1,0
1 betyg
Redigera Lilla London

Lilla London har ambitionen att vara Göteborgs motsvarighet till britternas pubar. I denna lokal har det bjudits på aptitretande dofter sedan slutet av 1800-talet med en klassisk tillika bred meny. Den välbesökta krogen hittar du i hörnet där Avenyn möter Vasagatan.

"Engelsmännen går på puben, göteborgarna går till Lilla London."

Så beskriver sig krogen med egna ord. En trappa ner i Valandhuset håller den hus och välkomnar den som önskar ett miljöombyte i vardagen, en bit mat och utrymme att dricka ett gott glas i glada vänners lag. I köket tillagas maträtter som sträcker sig från pubklassiker som fish n' chips till mer traditionell à la carte.

Många som kommer hit beställer gärna en pint, lika självklart som om du befinner dig på en av Englands pubar. Förutom ett stort utbud av ölsorter finns en välsorterad vinkällare, groggar och gott om whiskeysorter. Personalen är social och delar gärna med sig av sina kunskaper kring goda drycker. Har du svårt att välja gör de sitt yttersta för att guida dig till något du gillar.

Lokalen är precis vad man kan förvänta sig av en klassisk brittisk pub. Mörkt trä dominerar den hemtrevliga och avslappnade miljön. Under sommarsäsongen kan du välja att bänka dig på den ljusare uteserveringen på markplan.

Se även Valand

Användarbilder på Lilla London Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 maj 2020

Jag och min killkompis var här och tog ett glas vin när en full gäst som sitter bredvid vårat bås börjar trakassera/ragga på mig och kalla mig bitch från ingenstans. Han spottar på golvet och beter sig allmänt otrevligt, då ber både... Visa hela »