Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

OGBG Bar & Restaurant

3,7
3 recensioner

OGBG Bar & Restaurant

3,7
3 recensioner
OGBG Bar & Restaurant

Precis som namnet antyder, kastar denna Asien-influerade hotellrestaurang flirtiga blickar mot tiden då Ostindiska Kompaniet hade sitt handelsfäste i Göteborgs hamn. Trendiga Asien-vibbar syns i inredningen. Bara ett saltstänkt stenkast från kajkanten ligger restaurangens uteservering med utsikt över hamninloppet. Inspirationen till menyn hämtas främst från Thailand, Vietnam och Kina, men låter även smaker från Indien, Korea och Kambodja leta sig in i de uppdaterade streetfood-rätterna. I baren bär drinkarna namn så som Mao's Little Red och Kanton Cocktail, medan vinerna främst är från Sydeuropa.

Användarbilder på OGBG Bar & Restaurant Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från OGBG Bar & Restaurant av Malin S.
  • Bild från OGBG Bar & Restaurant av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 nov 2018

Besökte OGBG tillsammans med två vänner igår och förväntningarna var höga på maten efter att ha läst deras meny. Maten var bra, men drinkarna var ännu bättre. Lokalen är häftig, ny och modern. Trevligt med en blandning av flera olik... Visa hela »

14 nov 2018

Jag går gärna till OGBG på aw eller till deras Takterass ”Taket” för en drink med Göteborgs bästa utsikt!

Kan varmt rekommendera takterassen på vintern få det serveras varma drinkar i en mysig miljö.

28 aug 2019

Maten är inte mer än en tvåa, ganska fantasilös asian fusion. Men stället är trevligt med hjälpsam personal, och supertrevlig takterrass med riktigt fab utsikt över Göteborg!
Var här med ett stort möhippe-sällskap och det var inga pro... Visa hela »