Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pinchos

4,0
3 recensioner
Pinchos

Vi och flera med oss väntar med spänning på Pinchos öppnande, som är beräknat till april. Namnet kommer från Spanien, inspirationen kommer från hela jordklotet. Konceptet är som följer: du slår dig ner, beställer smidigt via restaurangens app och låter dig förföras. Tapasrätterna, som kostar från 29 (!) kronor, har inte bara spanska influenser utan även libanesiska, italienska, skandinaviska och kinesiska. Bakom restaurangen står bland andra Fredrik Mattsson från Manana. Vi väntar med spänning.

Användarbilder på Pinchos

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 maj 2019

Maten är absolut helt okej, perfekt när man är ett gäng som är sugna på helt olika maträtter. Även perfekt om en är superhungrig och en bara är sugen på lite mindre mat! Lokalen är annorlunda och sticker ut, likaså konceptet i sig. Visa hela »

1 mar 2019

Kul koncept, mat å drinkar

Listad i: Restaurang, Drinkar
16 mar 2017

Underbart god mat! Idén med appen gör det lätt att beställa själv plus att det är väldigt bra gjort! Det är bra mat och funkar bra med priser när man studerar. Det funkar väldigt bra med barnen, jag brukar gå dit med mina små kusiner. R... Visa hela »