Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Skönhetsfabriken

0,0
0 recensioner
Skönhetsfabriken

Under samma tak som Clarion Hotel Post ligger Skönhetsfabriken, en hel oas av välbefinnande. Hit kan du komma alla veckans dagar för att koppla av i relaxavdelningen, bli ompysslad med någon av anläggningens alla behandlingar, eller för att träna. Lokalerna är inredda i klassisk stil med barbershop-känsla, och hit söker sig både medvetna kvinnor och män.

Centralt beläget, med närhet till hela stadens utbud av shopping, hotell och aktiviteter, är det här ett perfekt ställe att smita in på för att ladda batterierna. Väl innanför den stiliga entrén är ljudnivån dämpad, och trots anläggningens cityläge råder ett lugn.

Lokalerna är stora med naturligt ljusinsläpp och bjuder på alltifrån gym, loungeområde, spa- och relaxavdelning, bekväma behandlingsrum för massage och skönhetsbehandlingar, till en lyxigt inredd salong och barbershop.

Skönhetsfabrikens utbud av behandlingar och spapaket funkar fint att ta del av på tu man hand. Här kan du även kombinera träning med massage, eller varför inte slå ihop ett besök i salongen med en fransförlängning? I receptionen finns sallad, energibollar och smoothies till försäljning – något som kan komma väl till pass att ta med på klipptiden, efter träningen eller att tugga på i loungeområdet tillsammans med en vän.

Hälsa och välmående står i centrum på Skönhetsfabriken där du kan varva ned och fylla på med energi, oavsett om det rör sig om en ansiktsbehandling eller ett gympass. Du kan även delta i gruppass eller boka träning tillsammans med kollegor, vänner eller familj - varför inte testa ”champagne-yoga” istället för en traditionell afterwork?

Se även Clarion Hotel Post, vRÅ & Norda Bar & Grill

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Skönhetsfabriken!

Användarbilder på Skönhetsfabriken

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild