Premiär för exklusiv bioklubb på Hotel Noble House

Det händer spännande saker på Hotel Noble House i Malmö. På utvalda datum under våren öppnas den intima och mysiga biosalongen upp och tar besökaren tillbaka till klassikernas tid.

Hotel Noble House vill under våren leverera en helhetsupplevelse genom Klubb Play, som är en ny exklusiv bioklubb på hotellet. Detta vill man göra med hjälp av mat, bubbel och biovisningar av noga utvalda filmklassiker.

– Vi vill att vårt hotell ska vara mer än ett hotell. Det ska vara en levande mötesplats dit man går för att umgås med sina vänner. Vi vill också bidra till att det händer roliga saker i Malmö. Därför är det inte ett stort steg att öppna upp vår mysiga biosalong där vi hoppas att fler kan få njuta av filmens förtrollade värld, säger Anna Olsén, marknadschef på HKC Hotels.


Pressbild.

Hotel Noble House har fått sitt namn från James Clavells bestseller från 1982, som utspelar sig i 60-talets Hong Kong. Grundarna av hotellet lär ha velat skapa en plats som andades internationell lyx – där miljöerna från Hong Kongs många lyxhotell ska ha varit förebilden. Med en nydesignad lobby och nya konferensrum vill det familjeägda hotellet mitt i Malmö erbjuda en inspirerande och avkopplande mötesplats för både hotellgäster och malmöiter.