Vigårda öppnar på Centralstationen i Malmö

Vigårda öppnar på Centralstationen i Malmö

Vigårda öppnade sin första restaurang 2012 i Stockholm efter att krögarparet Melker Andersson och Danyel Couet tröttnat på industriell snabbmat. Imorgon öppnar Vigårda sin tredje restaurang.


Vigårda erbjuder snabbmat gjord på schyssta råvaror, enkelt, äkta, snabbt, nyttigt och prisvärt. Mat utan tillsatser och onaturliga ingredienser, givetvis tillagat från grunden av Vigårdas egna kockar. Vigårdas burgare tillagas på en träkolsgrill för bästa smak och karaktär. På menyn hittar man också frukost, säsongens sallader, vegetariska alternativ och fräscha efterrätter.


- Det känns roligt att äntligen få öppna Vigårda i en gastronomiskt spännande region med så många duktiga kockar, och där intressent för bra och genuin mat är stort, säger Melker Andersson.


Ny vd för Vigårda är Daniel Garpenbeck som kommer fortsätta driva Vigårdas utveckling.


- Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta med Vigårda och Grupp F12. Det ska bli kul att utveckla Vigårdas verksamhet vidare och det med start i Malmö, säger Daniel Garpenbeck.

Mer information: Vigårda

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.