Vigårda öppnade sin första restaurang 2012 i Stockholm efter att krögarparet Melker Andersson och Danyel Couet tröttnat på industriell snabbmat. Imorgon öppnar Vigårda sin tredje restaurang.
Vigårda erbjuder snabbmat gjord på schyssta råvaror, enkelt, äkta, snabbt, nyttigt och prisvärt. Mat utan tillsatser och onaturliga ingredienser, givetvis tillagat från grunden av Vigårdas egna kockar. Vigårdas burgare tillagas på en träkolsgrill för bästa smak och karaktär. På menyn hittar man också frukost, säsongens sallader, vegetariska alternativ och fräscha efterrätter.
- Det känns roligt att äntligen få öppna Vigårda i en gastronomiskt spännande region med så många duktiga kockar, och där intressent för bra och genuin mat är stort, säger Melker Andersson.
Ny vd för Vigårda är Daniel Garpenbeck som kommer fortsätta driva Vigårdas utveckling.
- Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta med Vigårda och Grupp F12. Det ska bli kul att utveckla Vigårdas verksamhet vidare och det med start i Malmö, säger Daniel Garpenbeck.
Mer information: Vigårda