Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brillor å sånt

0,0
0 recensioner
Brillor å sånt

Att köpa glasögon kan inte jämföras med vilket annat köp som helst. Glasögonen blir en del av din identitet samtidigt som de är helt avgörande för hur du ser. Hos Brillor å sånt kombineras hög optisk kvalitet med de senaste trenderna.

Ett glasögonköp är inte en så liten sak. Först och främst är det viktigt att du ser bra i dina glasögon och att du får en hög komfort. Sen är det viktigt att du inte bara känner dig snygg i dina glasögon utan att de tar fram din personlighet på ett bra sätt. Ett par glasögon ska nämligen hålla ett tag, de ska gå att kombinera med olika kläder och fungera bra till jobb, till fest, till lediga dagar, ja i princip nästan alla tillfällen.

På Brillor å sånt kan du vara säker på att alltid få träffa en legitimerad optiker som gör en genomgående synundersökning. När det är fastställt vilken typ av glas du behöver får du hjälp med att hitta bågar som passar just dig. Du får gott om tid på dig och blir fotograferad i olika bågar för att kunna se vilka som passar bäst. Det är en fristående butik med ett unikt sortiment av kvalitetsbågar från New York, Tokyo, London, Paris, Köpenhamn, med flera. Kollektioner från bland andra Götti, Moscot, Örgreen, Lafont och Lindberg har alla genomgått en gedigen designprocess och lång produktutveckling innan modellerna exponeras i butiken.

Förutom det imponerande glasögonutbudet så färdigställs alla glasögon av en skicklig hantverkskunnig personal i egen inslipningsverkstad.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Brillor å sånt!

Användarbilder på Brillor å sånt

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild