Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eriksdalsbadet

3,3 • 3 recensioner
Eriksdalsbadet

Eriksdalsbadet är en populär anläggning på Södermalm. Här finns en 50-metersbassäng och en 25-metersbassäng som används till allmänhetens simning, simtävlingar, träningar, skolsim och vattenpolo. De har flera bubbelpooler, en hoppbassäng och även en undervisningsbassäng för allmänheten, simskolor och vattengymnastik. Men allra populärast är Erikdalbergsbadet kanske för sitt äventyrsbad med två nerfarter, strömmar och annat skoj. Här kan du även gymma och gå på gruppträning, samt sola solarium.

Under sommahalvåret finns det även utomhusbassänger.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 aug 2019

Jag är inte så mycket för badhus, men det här är ändå stort och har allt för alla som vill plaska.
omklädningsrummen är stora, badhallarna är öppna och finns många olika slags pooler. Många som tränings simmar hä... Visa hela »

24 dec 2018

Jättefint gym. Väkutrustat med mycket moderna och fina maskiner. Även bra utbud med fria vikter. Flera pooler att välja på. Tyvärr är äventyrsbadet överfullt vid lov och helger och ungdomar i övre tonåren och äldre tillåts härj... Visa hela »

19 nov 2019

Jag tycker det är bra där