Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

O'Learys Event Center Tolv Stockholm

3,3
6 recensioner
Redigera O'Learys Event Center Tolv Stockholm

O'Learys Event Center Tolv Stockholm

3,3
6 recensioner
Redigera O'Learys Event Center Tolv Stockholm
O'Learys Event Center Tolv Stockholm

O'Learys event center på Tolv Stockholm är en av Europas största sportbarer och ett paradis för den som vill kunna äta, dricka och roa sig på samma gång. Restaurangen har ett helt aktivitetscenter där man hittar allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med levande Stockholmskulisser.

Har du inte fått nog av sport på Tele2 Arena så finns alla möjligheter till både sportmatcher och aktiviteter på O'Learys. Från en arenaläktare vid baren kan du följa matcher på en stor jumbotron (i samma storlek som den i Avicii Arena), och för den som vill roa sig lite mer finns det mesta att hitta i aktivitetsväg i samma lokaler. Här finns exempelvis shuffleboard, racing, biljard och pingis.

I själva restaurangen kan man ladda upp, varva ner eller bara träffas för att äta och ta något att dricka. Menyn är full av amerikanska rätter, från förrätter som hot buffalo wings till BBQ ribs, grillat kött, caesarsallad, hamburgare och maffiga desserter. Här kan man även ta en drink före maten och avsluta hela festen med en Irish Coffee eller något annat värmande. Givetvis finns det även öl och andra drycker att kombinera maten eller sporten med.

I anslutning till O'Learys hittar du även keramikstudion Clay 'n Play.

Användarbilder på O'Learys Event Center Tolv Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 feb 2019

Olearys har ju tagit över nästan hela Tolvan. Många sporter att tävla i, samt sportbar och restaurang. Dåligt skyltat runtomkring, så få som vet om det / hittar dit, inför evenemang på Globen/Tele2 Arena.

10 okt 2015

Här finns allt man kan tänka sig, från arkadspel, simulatorer och shuffleboards till bowling, biljard och minigolf. Tidigare har jag trott BallBreaker är ohotade på denna front, men måste säga att O'Learys har ännu mer. Så här är det so... Visa hela »

22 nov 2019

Helt ok om man vill bowla och samlas ett större gäng. Bra med öl. Maten avstår jag från, jag vet hur snobbigt det låter. Men utbudet gör nog att de flesta blir ok nöjda. Bra ställe att besöka vid fult väder (dvs nästan året om i Sv... Visa hela »

8 okt 2015

Var positivt förvånad av O'leary's, med alla aktiviteter där har de lyckats komma ifrån sportsbar-stämpeln som inte alltid känns så kul. Maten var inte ett plus - men det är inget man förväntar sig heller. Roliga aktiviteter och mycket ö... Visa hela »

25 sep 2016

Många aktiviteter där man inte ens fick spela klart en enda runda. Överallt i lokalen låg det snusdosor och begagnade portionspåsar utspridda. Den förbeställda maten gick det inte att bedöma eftersom att vi gick därifrån efter att ha fått v... Visa hela »

25 okt 2015 · Uppdaterad

Herregud vad det går att ha kul & käka gott här!

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 apr 2016

Sämsta servicen ever.