Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

O'Learys Event Center Tolv Stockholm

3,0
7 recensioner
Redigera O'Learys Event Center Tolv Stockholm
O'Learys Event Center Tolv Stockholm

Sportbaren O'Learys event center på Tolv Stockholm är en av Europas största sportbarer och ett paradis för den som vill kunna roa sig på samma gång. Här är det nämligen inte bara mat och dryck som står på agendan - har du inte fått nog av sport på arenan intill finns alla möjligheter till nöjen på O'Learys. Från en arenaläktare vid baren kan du följa matcher på en stor jumbotron (i samma storlek som den på Ericsson Globe), och för den som vill aktivera sig lite mer finns allt från bowling med undervattenstema till pingisbar och äventyrsgolf med levande Stockholmskulisser.

Se även O'Learys Mall of Scandinavia, O'Learys Event Center Norrtull

Användarbilder på O'Learys Event Center Tolv Stockholm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 okt 2015

Här finns allt man kan tänka sig, från arkadspel, simulatorer och shuffleboards till bowling, biljard och minigolf. Tidigare har jag trott BallBreaker är ohotade på denna front, men måste säga att O'Learys har ännu mer. Så här är det so... Visa hela »

22 nov 2019

Helt ok om man vill bowla och samlas ett större gäng. Bra med öl. Maten avstår jag från, jag vet hur snobbigt det låter. Men utbudet gör nog att de flesta blir ok nöjda. Bra ställe att besöka vid fult väder (dvs nästan året om i Sv... Visa hela »

28 feb 2019

Olearys har ju tagit över nästan hela Tolvan. Många sporter att tävla i, samt sportbar och restaurang. Dåligt skyltat runtomkring, så få som vet om det / hittar dit, inför evenemang på Globen/Tele2 Arena.

8 okt 2015

Var positivt förvånad av O'leary's, med alla aktiviteter där har de lyckats komma ifrån sportsbar-stämpeln som inte alltid känns så kul. Maten var inte ett plus - men det är inget man förväntar sig heller. Roliga aktiviteter och mycket ö... Visa hela »

25 sep 2016

Många aktiviteter där man inte ens fick spela klart en enda runda. Överallt i lokalen låg det snusdosor och begagnade portionspåsar utspridda. Den förbeställda maten gick det inte att bedöma eftersom att vi gick därifrån efter att ha fått v... Visa hela »

25 okt 2015 · Uppdaterad

Herregud vad det går att ha kul & käka gott här!

16 apr 2016

Sämsta servicen ever.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.