O'Learys Event Center Tolv Stockholm

3,3
13 betyg
$-$$
Aktivitet
Sportbar
Hemsida
Instagram
O'Learys
3,3
13 betyg
Hemsida
Instagram

O'Learys event center på Tolv Stockholm är en av Europas största sportbarer och ett paradis för den som vill kunna äta, dricka och roa sig på samma gång. Restaurangen har ett helt aktivitetscenter där man hittar allt från bowling med undervattenstema till äventyrsgolf med levande Stockholmskulisser.

Har du inte fått nog av sport på Tele2 Arena så finns alla möjligheter till både sportmatcher och aktiviteter på O'Learys. Från en arenaläktare vid baren kan du följa matcher på en stor jumbotron (i samma storlek som den i Avicii Arena), och för den som vill roa sig lite mer finns det mesta att hitta i aktivitetsväg i samma lokaler. Här finns exempelvis shuffleboard, biljard och pingis.

I själva restaurangen kan man ladda upp, varva ner eller bara träffas för att äta och ta något att dricka. Menyn är full av amerikanska rätter, från förrätter som hot buffalo wings till BBQ ribs, grillat kött, caesarsallad, hamburgare och maffiga desserter. Här kan man även ta en drink före maten och avsluta hela festen med en Irish Coffee eller något annat värmande. Givetvis finns det även öl och andra drycker att kombinera maten eller sporten med.

Föreslå ändringar

Användarbilder från O'Learys Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av O'Learys

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 sep. 2023

Livlig lokal med roliga aktiviteter! Samla kompis gänget och dra till Tolvan. Här kan man köra allt från bowling till shuffelbourd. Mycket roligt koncept där du både kan spela roliga spel samt dricka gott från deras olika barer. Kan varmt rekommendera!

24 nov. 2023

Vill gärna sätta högre betyg, jag och min tioåring hade jättekul en fredagkväll. Många spel var tyvärr ur funktion, dansspelet hade endast en inställning, menyn var ur funktion, och det var otroligt intensiv akustik med hög musik som tillägg t... Visa hela »

10 okt. 2015

Här finns allt man kan tänka sig, från arkadspel, simulatorer och shuffleboards till bowling, biljard och minigolf. Tidigare har jag trott BallBreaker är ohotade på denna front, men måste säga att O'Learys har ännu mer. Så här är det so... Visa hela »

28 feb. 2019 · Uppdaterad

Olearys har tagit över nästan hela Tolvan (under Tele2 Arena). Många sporter att tävla i (shuffleboard, pingis, dart, biljard, bowling, minigolf, diverse spelmaskiner, golfsimulator m.m) samt sportbar (med sportläktare) och stor restaurang. Dåligt skyltat utanför... Visa hela »

22 nov. 2019

Helt ok om man vill bowla och samlas ett större gäng. Bra med öl. Maten avstår jag från, jag vet hur snobbigt det låter. Men utbudet gör nog att de flesta blir ok nöjda. Bra ställe att besöka vid fult väder (dvs nästan året om i Sv... Visa hela »

8 okt. 2015

Var positivt förvånad av O'leary's, med alla aktiviteter där har de lyckats komma ifrån sportsbar-stämpeln som inte alltid känns så kul. Maten var inte ett plus - men det är inget man förväntar sig heller. Roliga aktiviteter och mycket ö... Visa hela »

25 sep. 2016

Många aktiviteter där man inte ens fick spela klart en enda runda. Överallt i lokalen låg det snusdosor och begagnade portionspåsar utspridda. Den förbeställda maten gick det inte att bedöma eftersom att vi gick därifrån efter att ha fått v... Visa hela »

14 nov. 2021

Dart katastrofdåligt
Tänkte kasta lite Dart här!
Visste inte riktigt vad det var för ställe men massa sport så tänkte detta kan vara bra. Men herrejösses vilken usel dart detta ställe bjöd på totaltbondfångeri.
1 -Dartta... Visa hela »

25 okt. 2015 · Uppdaterad

Herregud vad det går att ha kul & käka gott här!

29 okt. 2021
21 maj 2022
25 maj 2022
14 nov. 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 apr. 2016

Sämsta servicen ever.