Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ugglan Boule & Bar

3,6
15 betyg
Redigera Ugglan Boule & Bar

Med en mix av aktiviteter, mat, bar och berlinsk nattklubbskänsla håller Ugglan ställningarna som stans mesta fritidsgård för vuxna. Den stora källarlokalen vid Nytorget funkar lika bra för en avslappnad boulekväll med polarna som för en annorlunda firmafest, utan högklackat.

Sedan 1993 har Ugglan huserat i hjärtat av Söder och lockat en strid ström av biraälskande och aktivitetssugna stockholmare till den underjordiska fritidsgården på Närkesgatan. Bakom den oansenliga ingången väntar en smal spiraltrappa som leder ner till 1 500 kvm av nöjen i en avslappnad "underground"-miljö som snarare för tankarna till Berlin än Stockholm. Här kan du sysselsätta dig med allt från boule till sällskapsspel medan du tar en öl eller äter lite mat, och konceptet har inte minst blivit ett populärt och socialt alternativ till mer "stiffa" firmafester.

Boule och rundpingis har under åren varit Ugglans kanske största dragplåster, men på senare tid har tillskottet av åtta stora shuffleboards blivit minst lika hett. Den amerikanska barklassikern drar många stora sällskap som är sugna på tävlingar och turneringar i lite "coolare" stil. Vill du tävla hittar du annars inofficiella Stockholmsmästerskapen, SM, i pingis på Ugglan. Turneringen spelas på specialgjorda pingisbord anpassade för rundpingis, och förstapris är givetvis en trip till Berlin.

Annars är det bara att chilla med aktiviteter som dart, foosball, airhockey, brädspel och mycket mer. Här hittar du även en välbeprövad buffé, liksom ölprovningar, hantverksöl och en vägg avsedd för utställningar. Den som vill ha allt för sig själv kan även hyra Ugglan som udda festlokal.

Åldersgräns 23 år, utan undantag.

Användarbilder på Ugglan Boule & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ugglan Boule & Bar av Fredric E.
  • Bild från Ugglan Boule & Bar av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jan 2019

Det är verkligen en fritidsgård för vuxna. Du kan hitta alla olika slags spel du kan tänka dig. Suffelboard, dart, boule och mycket annat. Tycker de är kul att de finns ett sånt ställe i Stockholm där man kan gå och hitta på något nytt, nå... Visa hela »

8 feb 2019

Alltså, Ugglan! Underbart ställe! Perfekt ställe att spendera en kväll med ett gäng vänner och bara umgås. Det finns spel i alla sorter, god öl och pratglada gäster! Något för alla helt enkelt. Det blir snabbt fullt så om ni är ett... Visa hela »

22 aug 2018

Helt okej ställe. Trevlig med diverse spel och lekar. Men maten och drycken lämnar mycket att önska. Det är enkelt. Inte nödvändigtvis något fel på det. Men tycker utbudet i baren är tråkigt. Önskar att det vore bättre, för stä... Visa hela »

1 mar 2020

Spelhall med boule, biljard, shuffle board och ett gäng olika brädspel. Mycket folk, ok priser för dryck dock dyrt timpris för spelen. Minus för ofräscha lokaler.

28 nov 2018

Som en vuxen ungdomsgård med bra puls! Roliga aktiviteter med kompisgänget. Har dock aldrig prövat deras käk.

15 feb 2018

Det har sagts, men det är så klockren beskrivning: En fritidsgård för vuxna. Det finns alltid något att göra, pingis, shuffleboard , boule och brädspel är bara några få alternativ. Har inte testat maten och det skulle behöva vara bättr... Visa hela »

19 sep 2016

Fritidsgård för vuxna som man säger. Riktigt bra om man är ett sällskap som vill ha lite annat än klassiskt barhäng.

29 nov 2016 · Uppdaterad

Perfekt aw ställe. Välj mellan att spela brädspel, boule, pingis, dart och shuffleboard m.m.

10 feb 2019

Svårbedömt. En klar fyra-femma utifrån de aktiviteter som erbjuds, en tvåa-trea utifrån maten och det dryckemässiga utbudet. Gillar verkligen Ugglan, men jag går inte hit för maten.

6 apr 2016

Coolt ställe, grymt för kompisgäng som vill göra något annat än det klassiska barhänget! kul, kul, kul!

20 maj 2015

Grymt ställe att gå med kompisar för att börja kvällen. Här kan man dricka öl och äta mat men framförallt är man där för att spela pingis, boule eller shuffleboard. Väldigt mycket folk på helgerna så tips är att komma... Visa hela »

16 okt 2017

Ett perfekt ställe att umgås på. Är man trött på att springa på klubbar där man knappt kan höra vad den andra säger så rekommenderas Ugglan starkt! Aktiviteterna som erbjuds är perfekta för att både kunna tävla mot vara... Visa hela »

Listad i: Topp 10
24 mar 2018

Otrevlig personal!

27 sep 2021

11 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.