Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ugglan Boule & Bar

3,6
15 betyg
Redigera Ugglan Boule & Bar
Ugglan Boule & Bar

Med en mix av aktiviteter, bar och berlinsk nattklubbskänsla håller Ugglan ställningarna som stans mesta fritidsgård för vuxna. Den stora källarlokalen vid Nytorget funkar lika bra för en avslappnad boulekväll med polarna som för en annorlunda firmafest, utan högklackat.

Åldersgräns 23 år, utan undantag.

Användarbilder på Ugglan Boule & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ugglan Boule & Bar av Fredric E.
  • Bild från Ugglan Boule & Bar av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
1 jan 2019

Det är verkligen en fritidsgård för vuxna. Du kan hitta alla olika slags spel du kan tänka dig. Suffelboard, dart, boule och mycket annat. Tycker de är kul att de finns ett sånt ställe i Stockholm där man kan gå och hitta på något nytt, nå... Visa hela »

8 feb 2019

Alltså, Ugglan! Underbart ställe! Perfekt ställe att spendera en kväll med ett gäng vänner och bara umgås. Det finns spel i alla sorter, god öl och pratglada gäster! Något för alla helt enkelt. Det blir snabbt fullt så om ni är ett... Visa hela »

1 mar 2020

Spelhall med boule, biljard, shuffle board och ett gäng olika brädspel. Mycket folk, ok priser för dryck dock dyrt timpris för spelen. Minus för ofräscha lokaler.

22 aug 2018

Helt okej ställe. Trevlig med diverse spel och lekar. Men maten och drycken lämnar mycket att önska. Det är enkelt. Inte nödvändigtvis något fel på det. Men tycker utbudet i baren är tråkigt. Önskar att det vore bättre, för stä... Visa hela »

28 nov 2018

Som en vuxen ungdomsgård med bra puls! Roliga aktiviteter med kompisgänget. Har dock aldrig prövat deras käk.

15 feb 2018

Det har sagts, men det är så klockren beskrivning: En fritidsgård för vuxna. Det finns alltid något att göra, pingis, shuffleboard , boule och brädspel är bara några få alternativ. Har inte testat maten och det skulle behöva vara bättr... Visa hela »

19 sep 2016

Fritidsgård för vuxna som man säger. Riktigt bra om man är ett sällskap som vill ha lite annat än klassiskt barhäng.

10 feb 2019

Svårbedömt. En klar fyra-femma utifrån de aktiviteter som erbjuds, en tvåa-trea utifrån maten och det dryckemässiga utbudet. Gillar verkligen Ugglan, men jag går inte hit för maten.

29 nov 2016 · Uppdaterad

Perfekt aw ställe. Välj mellan att spela brädspel, boule, pingis, dart och shuffleboard m.m.

6 apr 2016

Coolt ställe, grymt för kompisgäng som vill göra något annat än det klassiska barhänget! kul, kul, kul!

20 maj 2015

Grymt ställe att gå med kompisar för att börja kvällen. Här kan man dricka öl och äta mat men framförallt är man där för att spela pingis, boule eller shuffleboard. Väldigt mycket folk på helgerna så tips är att komma... Visa hela »

16 okt 2017

Ett perfekt ställe att umgås på. Är man trött på att springa på klubbar där man knappt kan höra vad den andra säger så rekommenderas Ugglan starkt! Aktiviteterna som erbjuds är perfekta för att både kunna tävla mot vara... Visa hela »

Listad i: Topp 10
24 mar 2018

Otrevlig personal!

27 sep 2021

11 sep 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.