“En rå värld” är temat på årets råbiffsdagar på Riche. Under fem dagar i februari bjuder man in till en gastronomisk resa världen över, med spännande smakkombinationer och helt unika råbiffar.
Inspirationen till råbiffarna kommer från såväl Argentina och USA som England, Etiopien och Thailand. Maten kombineras med josiga lätta röda viner, bubbel och fruktdrivna eleganta vita viner med lätt krämighet. Råbiffarna serveras från öppning till stängning under perioden 18–22 februari, och även den ordinära à la carten finns att tillgå om någon i sällskapet föredrar något annat.
Samtliga råbiffar serveras som hel för 285 kr eller halv för 175 kr, förutom “Cheeseburger and fries” som enbart serveras hel.
Menyn:
Argentina – Asado
Kolgrillsdoftande råbiff, chimichurri, aubergine-escabeche och argentinskt ostbröd.
Etiopien – Kitfo
Ayib, grönkåls-gomen och injera.
USA – Cheeseburger and fries
Hemgjord ketchup, yellow mustard, majonnäs, pickles, silverlök, rökt cheddarost och pomme allumettes.
Thailand – Koi soi
Limejuice, chili, vitlök, fisksås, kålblad, krispig lök, gurka och rå långböna.
England – Ploughman's lunch
Picklad schalottenlök, skotskt ägg, gentleman's relish och chips.