Pressbild Pressbild

Blique by Nobis öppnar ny sommardestination

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Nu presenterar Blique by Nobis Gården, ett nytt utomhuskoncept för alla som tröttnat på att sitta inne. På Gården samsas grönskande växter och ljusslingor med streetfood, somriga cocktails och skön musik.

Startskottet för sommaren har gått och nu öppnar Gården upp på Blique by Nobis innergård. Från grillen serveras streetfood från världens alla hörn, då menyn är inspirerad av minnesvärda rätter som kökschef Daniel Guest och hans medarbetare själva ätit på matmarknader runt om i världen. Här serveras rätter som japanese steak chimichanga, vegetarisk tostada med pulled jack fruit och kycklingburgare med cajun och sriracha.

– Vi har redan en fantastisk takbar med New York-känsla och vill skapa en lika hängvänlig innergård. Grönska, musik, belysning och viktigast av allt, grym mat, sätter känslan. Självklart är vi måna om att minska smittspridning och följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, säger Morsi Khaled, VD Blique by Nobis.

Gården håller öppet veckans alla dagar mellan klockan 11:30-22.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.