Boulebar stänger ner inomhus – hoppas på sommaren

Boulebar stänger alla inomhusenheter från och med 31 mars, men tanken är att öppna igen den 15 april. Under denna period kommer i stället uteserveringarna hållas öppna, när vårvädret väl kommer.

– Vi vill alltid ha öppet men under rådande omständigheter så väljer vi att stänga våra inomhusenheter. Vi märker att våra gäster vill komma till uteserveringarna, så vi väljer att ha dem fortsatt öppna vid fint väder och bedriva verksamheten på ett säkert sätt, säger Boulebars koncern-VD Henrik Kruse.

Satsar på sommaren
I Stockholm satsar Boulebar på att öppna sommarparken i Tanto så fort båtarna är i vattnet i början av maj, och nya Boulebar Rålambshov beta-öppnar redan i slutet av april.

– Vi ser fram emot våren och sommaren på alla möjliga sätt. Värmen, solen och boule hör ihop. Faktum är att vi dagligen bokar in grupper i juni. Förtroendet från våra kunder finns kvar och sommaren blir viktigare än någonsin för oss. Vi har en spännande nyöppning i Rålambshov som vi ser fram emot. Timingen kan faktiskt bli riktigt bra mitt i allt elände, avslutar Henrik.

Uteserveringarna på Boulebar Drottningtorget i Malmö och Slottsgatan i Örebro är redan uppe. I Göteborg pågår bygget på Boulebar Rosenlund, där det blir sju banor och restaurang precis utanför Feskekôrka.