Boulebar Drottningtorget

3,5
6 betyg
$$$
Aktivitet
Restaurang
Bar
Boulebar
3,5
6 betyg

Kombinera ett parti boule med franska delikatesser och låt det kanske bli till en helkväll. På Boulebar finns 14 banor inomhus och åtta utomhus, samt restaurang och bar där alla typer av sällskap möts för att umgås och ha kul. Här hittar du kompisgäng, familjer, företagsevents och såväl noviser som bouleveteraner i blandade åldrar. Större sällskap kan lätt boka olika typer av events i förväg.

I Malmös pampiga och K-märkta gamla ridhus från 1800-talet blåser numera franskinfluerade vindar. Byggnadens originaldetaljer finns bevarade och ger lokalen dess karaktär. I centrum hittas den till storleken generösa baren, med anläggningens öppna kök i ryggen.

Stället funkar lika bra att besöka dag som kväll, och för den som känner sig ringrostig eller kanske aldrig testat boule tidigare finns guidning att få. Dra ihop vänner, kollegor, familj eller ta med din dejt och boka upp en snabbkurs i spelet. Här finns engagerade instruktörer på plats för att hjälpa er genom de relativt enkla spelreglerna.

Likt sydeuropeiskt manér är receptet på en lyckad kväll även här en gemensam stund över en bit mat och tillhörande dryck. Från menyn väljer ni mellan olika rustika rätter, och för det större sällskapet rekommenderas att man låter bordet fyllas med olika fat, för att smaka och delas av alla. Satsa på en av Boulebars kombinerade mat- och spelerbjudanden där 90 minuter boule ingår, eller kör enstaka munsbitar efter tycke och smak.

Vill ni istället stärka er enbart med något från baren finns här allt från traditionsenlig pastis till öl, vin och fransk cider. Varför inte utmana ditt sällskap i boule och fira segern med ostron och champagne?

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Boulebar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
6
Google-logo
Google
4,2
2 403

Recensioner av Boulebar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

dålig mat och dryck

Otroligt spektakulär lokal, trevlig personal och god mat

En helt otrolig lokal där ställets koncept verkligen kommer till sin rätt. Vackert, annorlunda och fantastiskt mysigt. Det i kombination med boule och sydfranskt käk, gör att detta är nästintill oslagbart.

Kan bara tänka mig hur mysigt det är hä...

Min absoluta favoritlokal i Malmö! Underbart att hänga här med vännerna och spela boule och ta en drink eller bara samla ett stort gäng och käka moules frites!

Väldigt dålig service gällande maten. Efter att ha väntat på meny i 30 minuter fick vi be om den. Beställde och fick därefter vänta 1 timme och 15 minuter på maten. Och då var den kall.
Toapapper och pappershanddukar slut på toaletten...

Missa inte detta ställe. Lokalen är helt magisk, maten är toppen och boule är alltid kul. Jag rekommenderar det varmt.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
6
Google-logo
Google
4,2
2 403

Representerar du Boulebar Drottningtorget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Boulebar Drottningtorget?

På Boulebar hittar du bland annat:

  • Boule

Vilken typ av mat serveras på Boulebar Drottningtorget?

På Boulebar Drottningtorget serveras bland annat:

  • Franskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Boulebar Drottningtorget?

Boulebar Drottningtorget ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Boulebar Drottningtorget uteservering?

Ja, Boulebar Drottningtorget har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Får jag ta med min hund på Boulebar Drottningtorget?

Ja, Boulebar Drottningtorget är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker baren.

Var ligger Boulebar Drottningtorget?

Boulebar Drottningtorget ligger på Drottningtorget 8, 211 25, Malmö Centrum.