Pressbild Pressbild

Boulebar Tanto öppnar för säsongen

Äntligen är det dags att njuta av skönt sommarhäng när den gamla båtuppläggningsplatsen i Tantolunden återigen förvandlas till en franskinspirerad oas. Med elva boulebanor, gott om plats att sitta i solen och ett gediget utbud av mat och dryck med sydfransk touch, är Boulebar Tanto en omtyckt destination en varm sommardag.

Precis intill vattnet i Hornstull ligger Boulebar Tanto, där man för åttonde sommaren nu välkomnar stockholmarna att kasta några parti boule, ta ett glas i baren eller stilla hungern med franska apéritifs och bistroklassiker. 
Hit kommer proffsen såväl som glada amatörer, och utöver uteserveringen och badbryggan stoltserar Boulebar Tanto med en detalj som de mest dedikerade boulespelarna älskar. 

– I början av juli varje år spelas världens största bouletävling La Marseillaise i Marseille. Våra banor påminner om dem som det spelas på under finalen, de ligger precis vid hamnen och är täckta av vitt, perfekt boulegrus. Är vi i Marseille eller i Tantolunden? Ingen vet!, säger bouleentusiasten Sara Berndtsson.

Boulebar Tanto har öppet varje dag från den 12 maj ända till slutet av augusti.

Information

Visa på karta
Öppet
12 maj till slutet av augusti