NÒR etablerar sig i Clarion Amaranten på Kungsholmen. Foto: Pressbild NÒR etablerar sig i Clarion Amaranten på Kungsholmen. Foto: Pressbild

Brasseriet NÒR expanderar till Kungsholmen

Clarion Hotels restaurangkoncept NÒR är sedan tidigare etablerat på Södermalm, och den 23 november slår man upp dörrarna till en ny filial inhyst i Hotel Amaranten på Kungsholmen. Här ska man välkomna såväl hotellgäster som externa besökare in på en avslappnad lunch, middag med nya smaker eller AW med cocktails och bubbel i baren. 

Med nordiska råvaror som utgångspunkt får klassiska rätter en modern twist i köket på NÒR. Ambitionen är att erbjuda en överraskande smakupplevelse, i en levande miljö med vardagsrumskänsla där man som gäst har full insikt i kockarnas arbete i det öppna köket. Menyn listar en bredd av à la carte-rätter samt chef's choice som kommer i tre serveringar. Centralt i restaurangen hittas baren, där klassiska drinkar får sällskap av NÒR:s egna signaturcocktails. Framöver planerar restaurangen även att bjuda in till “Champagne-tisdag” där månadens champagne serveras tillsammans med utvalda smårätter. 

– Att sätta en ny, självklar destination på Kungsholmens restaurangkarta är något som har behövts länge. Med en av stadsdelens bästa kroglägen ser vi fram emot att få öppna upp dörrarna och fortsätta succén NÒR och välkomna gäster från både Kungsholmen, Stockholm och tillresta turister, säger Karl De Vylder, restaurangchef på NÒR, i ett pressmeddelande.

Information
Visa på karta