Pressbild Pressbild

Eden öppnar sport- och hälsoklubb på Kungsholmen

I sommar kan stockholmarna bege sig till Kungsholmen för träning och meditation ute i det gröna. Den nya kultur- och matdestinationen Eden öppnade på Smedsudden förra året, och från och med den 31 maj kommer man att arrangera träningsklasser under veckans alla dagar. 

Edens nya sport- och hälsoklubb kommer att erbjuda instruktörsledda klasser som är tänkta att passa alla möjliga grupper, oavsett ålder och träningsnivå. Bland annat kan man prova soundhealing, HIIT, yoga, löparklasser eller rörlighet för seniorer.

– Vi är glada att kunna presentera ett så stort utbud av träningsklasser på Eden i sommar, det känns väldigt unikt att erbjuda så många kulturevenemang, mat från världens alla hörn och dessutom hälsofrämjande aktiviteter varje dag hela sommaren mitt i city! Vi kommer dessutom att ha något för alla åldrar, med planer på en gångklubb för 65-plussare, Ruffie-träning i vårt stora kupoltält, eller passa på att delta i vår löparklubb med efterföljande bastubad för den som vill, säger Monique Znamiec, rekreationsansvarig på Eden, i ett pressmeddelande.

En klass kostar 299 kr, klippkort med fem klasser kostar 1299 kr och klippkort med tio klasser kostar 2499 kr. Löparklubben är gratis.

Information
Visa på karta