Gallerian öppnar Urban Food Market

För att visa upp nya Gallerians breda utbud av restauranger och caféer, öppnar de nu upp Urban Food Market – en matdestination i pop up-format – i dagarna tre under slutet av oktober.

Gallerian rymmer ett flertal caféer och restauranger som under den 24–26 oktober samlas under namnet Urban Food Market. Här samlas några av Gallerians och Urban Escapes mest spännande restauranger, där tanken är att servera kreativ mat i miniformat, i en lekfull miljö. Även dj:s kommer att spela för att skapa det ultimata AW-hänget.

Besökare kan köpa ett klippkort för 30 kronor som ger tillgång till att smaka spännande bite-size-portioner som restaurangerna tagit fram just för detta tillfälle. Här kan du äta, dricka, spela arkadspel och utforska vad köpcentrat har att erbjuda i matväg. Restaurangerna som deltar under Urban Food Market har även fördelaktiga erbjudanden under samma öppettider som själva matmarknaden i Gallerian.

Restauranger som medverkar på Urban Food Market:

Matmarknaden är öppen 24–26 oktober, torsdag till fredag klockan 16-20 och lördag klockan 13-17. Du hittar Urban Food Market i mitten av Gallerian på plan 3.