Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Regeringsgatan 21

2,5
4 recensioner
Regeringsgatan 21

Regeringsgatan 21, belägen inne i Gallerian, serverar europeiska rätter med inslag av asiatiska smaker lagat på säsongens bästa råvaror. Här äter du god mat i en modern miljö. I restaurangens AW-vänliga bar hittar du även cocktails, öl, vin, bubbel och alkoholfria alternativ. Regeringsgatan 21 erbjuder catering och take away.

Användarbilder på Regeringsgatan 21 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Regeringsgatan 21 av Michaela J.
  • Bild från Regeringsgatan 21 av Michaela J.
  • Bild från Regeringsgatan 21 av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2020

Helt okej ställe, vad ska man egentligen äta när man är mitt i city och de ska gå lite snabbt och inte vara för krångligt? Detta är ett ställe mitt i gallerian ett ställe som jag annars inte vistas på på grund av det alltid är så... Visa hela »

13 jul 2019

Brunch
Åååh wow. Minns inte sist jag hade en sådan urusel måltid. Vi var fem i sällskapet varav en 3-åring och hennes kyckling var det enda goda.
Lax sashimi- 1000 kg tre dagars gammal och hårda nudlar, "kimchi" som eg var hackade grö... Visa hela »

26 maj 2019

Fantastisk mat och servicen outstanding!

26 jun 2019

Nja, dagens besök var sådär.
Dagens rätt (2 st) var slut kl 12:20, och de kunde då inte erbjuda övriga rätter till samma pris. Dessutom lite halvdålig service. Det finns lite att jobba på.