Grupp F12 är redo för sommaren

Grupp F12 bäddar för en sommar full av festligheter, värda att stanna i stan för. Till dessa hör bland annat sommarpremiären för Grills uteservering på Pontonen, Orangeriets uteservering, sommarklubbar på F12 Terrassen och sprillans nya Villa Godthem, som slår upp portarna den 21 juni. (läs mer här)

Kungsholmens sommarskrud Pontonen, är åter i gung och gästas av Grill. Vid vackra Norr Mälarstrand välkomnas du att slå dig ned i en soffa och svalka dig i solen med en fabulös drink eller en anspråkslös öl. Stället serverar även matiga grillplatåer.

Orangeriet bar & café ligger i krokarna och håller öppet under sommaren. Det mysiga stället är känt för sina välblandade cocktails och goda plockmat. Nu öppnar äntligen uteserveringen. Men för svalare sommarkvällar passar insidan med sin trivsamma interiör utmärkt. Panoramafönstren gör det möjligt att även inomhus se vattnet skvalpa.

Det uppskattade sommarhänget F12 Terrassen är redo för en skön klubbsommar. Det blir fest tills solen går upp, hela sommaren. Kolla in sommarschemat här.