Foto: Hilma Foto: Hilma

Hilma satsar på säsongsinspirerade bistrorätter

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Nu går Hilma mot en säsongsinspirerad bistroinriktning och bjuder in till en helt ny meny.

Restaurangen, som är inhyst på designhostelet Generator på Torsgatan, har fått tillskott av förrätter såsom klassiska rårakor, rödbetstartar och kroketter, samt varmrätter som rostad hel vårkyckling, helgrillad fisk och saltbakad rotselleri med tillbehör. Bland desserterna finns hemlagad crème brûlée, citron- och marängtartelett och andra sötsaker.

Bortsett från passande viner finner man även Hilmas egna drinkfavoriter och signaturcocktails såsom Lingon Royale och Midnight Sun bland dryckerna.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.