Generator

inga betyg
Hotell
Generator
inga betyg

Att bo på hostel har nog aldrig varit hippare. Prisbelönta designhotellkedjan Generator finns i storstäder runtom i Europa, och här kombineras urbant boende med överkomliga priser, sociala events och levande utrymmen. Dessutom är detta det coolaste stället att bo i Paris, enligt Condé Nast Traveller. Sedan 2016 hittar du Generator nära Norra Bantorget i centrala Stockholm. Här finns bland annat restaurang och bar – med tatueringsstudio.

Den som vill bo i designorienterad, central och avslappnad miljö har kommit rätt. Generator går under benämningen hostel, men ribban läggs långt högre än för ett ”vanligt” vandrarhem. Boendet består av privata rum, delade sovsalar och lyxiga sviter till humana priser; samtliga i nordiskt urban stil. Välj om du vill bo budgetinriktat tillsammans med andra, eller om du vill unna dig lite extra lyx med ett dubbelrum ”premium”. Bortsett från själva rummen finns det även gott om sociala ytor såsom ”chillout-områden” med pingisbord och välinrett café. Den som är ute i affärer hittar även fantasifulla mötesrum på plats.

Är du ute efter socialt häng är det annars bara att slinka in i restaurangen och baren Hilma – en originell mötesplats som dessutom hänger ihop med en egen tatueringsstudio. Inredningen är influerad av en svensk 1800-talspionjär inom den abstrakta konströrelsen, men maten går i modernt streetfood-stuk med internationella influenser. Här arrangeras även dj-sessioner och andra events att hålla utkik efter.

Se även Hilma

Besökarnas bilder från Generator Bilder

Recensioner av Generator

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Generator!

Representerar du Generator?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Generator?

Generator ligger på Torsgatan 10, 11123, City, Vasastan, Norrmalm. I närheten ligger Kungsgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 650m).